Bemutatkozás

A Hering cégcsoport 1993-ban nyitotta meg első Toyota Márka kereskedését Jászberényben. Az akkor még mindössze 6 főt foglalkoztató családi vállalkozás, mára egy 76 főt foglalkoztató cégcsoporttá nőtte ki magát. A Hering Cégcsoport jászberényi és szolnoki gyöngyösi autókereskedéseivel képviseli a Toyota, Opel, Lada, márkákat. A 23 év szakmai tapasztalat, a jól képzett szakember gárda és a precizitás a névjegye a Hering Cégcsoportnak. Elsődleges feladatunknak érezzük, Ügyfeleink minél magasabb szinten történő kiszolgálását.

Miért LADA?

Mert megőrizték a régi hagyományokat , a megbízhatóságot , az alacsony fenntartási költséget ötvözték a mai modern elvárásokkal , kényelmi funkciókkal együtt. A jövő most kezdődik szlogen üzenete egyértelmű – a mindennapok embere megérdemli a kényelmet , a biztonságot egy , a hétköznapokban kiválóan használható autó folyamatos fejlődése mellett .


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x